Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                     Säännöt:

1, Ei kiroilua

2, Ei kiusata muita tai arvostella heidän tarinoitaan ilkeästi. Kritiikkiä voi antaa kohteliaasti.
3, Täällä puhutaan kirjakieltä, ei siis mitään slagisanoja tai muutakaan varsinkaan tarinoissa.

4, Vuodenaika on sama, kuin irl, mutta aika kuluu eri tahtiin.

5, Ensimmäinen hahmo ei voi olla, johtaja tai parantaja. Erityistilanteitakin on joista voidaan neuvotella.

6, Sinun kuuluu kirjoittaa ainakin kerran kolmessa viikossa tai sinut erotetaan. Ei päde kesäloman aikana.

7, Lohikäärmeillä ei ole mitään erityiskykyjä tai taitoja, kuten tulen syöksemistä. Tietyistä kyvyistä voidaan kuitenkin neuvotella elleivät ne mene aivan naurettavaksi.

8, Lohikäärmeet eivät ole voittamattomia. Jos kokeneempi ja vanhempi lohikäärme hyökkää kokemattomamman ja nuoremman kimppuun nuorempi häviää suuremmalla todennäköisyydellä.

9, Riidan kukin osapuoli saa puolikkaan varoituksen, ellei riita mene pitkälle, ja silloin saattaa alkaa tulla vakaviakin seurauksia.

10, Kun kirjoitat tarinoita laitathan ne oman lohikäärmeesi heimon kohdalle. Tarinassa tulee olla ainakin 15 riviä.

11, Et voi tehdä seuraavaa hahmoa, ennen kuin ensimmäinen on soturina.

12, Et voi kirjoittaa tietyistä olennoista tai ihmisistä ellet kysy ylläpidolta ensin.

13, Jos haluat saada poikasia, sinun täytyy kirjoittaa tarina siitä, kuinka ne munitaan ja sinun täytyy sitten odottaa viikko oikeaa aikaa ennen, kuin voit kirjoittaa kuoriutumisesta.

14, Vain todella harvalla lohikäärmeellä on erityiskykyjä. Nämä lohikäärmeet eivät voi asua heimoissa vaan yksin. Kyky ei periydy vaan on sattumanvarainen. Eikä tälläinen lohikäärme voi olla ensimmäinen hahmosi. Vasta, kun ensimmäisellä hahmollasi on 400 kp:tä voit kysyä yp:iltä lupaa luoda tälläinen erityinen lohikäärme. Tälläiset lohikäärmeet voivat syntyä heimoon, mutta heimo ajaa ne pois heti, kun tajuaa kyvyn perinteiden mukaan. Ei väliä, kuinka nuoria ne ovat. Maximissaan neljä maailmassa samanaikaisesti, mutta aina ei sallita niinkään montaa. Jos sinulla on tälläinen lohikäärme sinulla ei voi olla päällikköä tai parantajaa.

15, Erityislohikäärmeillä voi olla fyysisiä kykyjä, eli ne näyttävät erilaisilta, kuin muut (Piikit, enemän/vähemmän jalkoja jne) Tai ihan vain lohikäärmemäisiä kykyjä. (tulen/jään syöksentä, Myrkkyä jne) Tämä kyvyt eivät kuitenkaan voi olla olemassa ilman heikkouksia. Esim Jäänsyöksennässä lohikäärme saattaa itse kylmettyä, jos käyttää kykyä liikaa ja paleltua jopa hengiltä.

 

 

                                          Kokemuspisteet

 

 0-199: Olet poikanen tai Oppilas riippuen siitä kummalla haluat aloittaa. Oppilaana täytyy kirjoittaa vähintään 4 tarinaa.

200: Olet soturi ja voit nyt saada oman oppilaan. Kun saat tarvittavat pisteet voit tulla soturiksi milloin ikinä haluat.

200: sinulla on mahdollisuus tulla Päällikön seuraajaksi, kunhan paikka ei ole varattu ja mahdollinen nykyinen päällikkö sinut valitsee, eikä tämä ole ensimmäinen hahmosi. Päällikön seuraaja saa omaa koulutustaan päälliköltä valinnan jälkeen, kunnes entinen päällikkö kuolee.

250: Saat hahmosi täydeksi parantajaksi. Hahmon täytyi olla parantajaoppilas parantajaksi tulemiseen.

400: Saat hahmostasi päällikön, kunhan hahmosi oli ensin päällikön seuraaja, eikä tämä ole ensimmäinen hahmosi.(entisen päällikön täytyy menehtyä ensin)

Päällikkönä voi olla vain 6kk kerrallaan, jotta kaikilla on mahdollisuus. 

400: Kun ensimmäinen hahmosi on saanut nämä pisteet voit kysyä lupaa erityislohikäärmeen luomiseen. Et voi pitää Enempää, kuin kolmea lohikäärmettä, jos haluat tälläisen hahmon. Eli jos sinulla on 4 hahmoa ja haluat erityislohikäärmeet joudut luopumaan kahdesta saadaksesi erityisen kolmanneksi. Sinulla ei voi olla päällikköä tai parantajaa samaan aikaan.

 

                                   Liittyminen - Poikashakemus

 

 

 

 

©2019 Flames - suntuubi.com