Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uskonto

 

Lohikäärmeet uskovat kahdeksaan valtiaslohikäärmeeseen, joita voi verrata jumaliin, mutta lohikäärmeet eivät käytä sanaa jumala vaan valtiaat. Lohikäärmeet uskovat, että nämä kahdeksan muinaista valtiasta loivat tämän maailman, suojelevat sitä ja aiheuttavat eri tapahtumia maailmassa.

Luonnollisesti kaikki lohikäärmeet eivät usko tähän, mutta melkeimpä kaikki lohikäärmeet tietävät näistä. Jokaisella lohikäärmeryhmällä ympäri maailmaa on eri nimityksiä näille valtiaille, mutta niiden merkitys on yleensä sama.

He eivät uhraa näille valtiaille, mutta palvovat heitä ja varjelevat maata vakavilta uhilta parhaansa mukaan. He myös joskus rukoilevat heille vaikeina aikoina.

Lohikäärmeet uskovat, että Valtiaat siunaavat joitakin harvinaisia lohikäärmeitä, joten he kehittävät erityisiä kykyjä. He eivät salli heidän pysyä heimossaan vaan ajavat heidät pois. He Ajattelevat, että erityiset lohikäärmeet eivät saa asua heimoissa, koska se olisi epäreilua muihin heimoihin nähden. He tietävät, että valtiaat haluavat kaikkien olevan tasaväkisiä keskenään. Heitä ei kiinnosta pienokaisen ikä, vaan he jättävät heidät reviirien ulkopuolelle vaikka heti kuoriutumisen jälkeen, jos tajuavat kyvyn.

 

Bellum: Verenpunainen suuri uros palavilla violeteilla silmillä. Suomut näyttävät metallilta. Arpien peittämä ja siivet repaleiset, mutta ei vaikuta lentoon mitenkään. Lohikäärmeet uskovat saavansa sotaisan luontonsa Bellumilta ja kunnioittavat hänen voimaansa valtavasti. Lohikäärmeet rukoilevat Bellumilta voimaa aina ennen taistelua.

Gaiu: Vihreä, maa/luonto Vihreä naaras lehdenmuotoisilla suomuilla, ja suomut oikeastaan näyttävät lehdiltä ja käyttäytyvät, kuin lehdet. Suurikokoinen ja lempeä. Silmät ovat pehmeän violetit. Lohikäärmeet uskovat tämän valtiaan antaneen kasvit ja eläimet maailmaan. Antoi ymmärryksen maailman muita olentoja kohtaan.

Lacus: Sininen naaras kimaltelevilla violeteilla silmillä. On yleensä rauhallinen, mutta voi räjähtää vaarallisesti vihalla ja rauhoittua aivan yhtä nopeasti. Ei siedä, sitä, että kahlehditaan vaan janoaa vapautta. Vesien valtias. Antoi lohikäärmeille janon vapauteen.

Veviam: Kullanvärinen hoikka uros valtavilla siivillä. Leikkisät violetit silmät. Aiheuttaa maailman tuulet hengityksellään ja suurilla siivillään. Lohikäärmeet saivat rakkautensa lentämiseen ja vapauteen Veviamilta.

Fulgur: Ruskea jykevä uros vakavilla violeteilla silmillä. Tunnetaan myös toisella nimellään Maanjäristäjä. Tämä valtava lohikäärme nukkuu syvää unta ja, jos hän liikahtaa unessaan aiheuttaa maanjäristyksiä. Antoi lohikäärmeille pelon ja kunnioituksen luonnonvoimia kohtaan.

Ignis: Oranssi uros mustalla selällä. Leimuavat violetit silmät. Kuumuuden, tulen ja auringon valtias. Lohikäärmeet uskovat Igniksen tuovan kesän. Tällä valtiaalla on palava luonne, mutta ei ole yhtä raju, kuin Bellum. Antoi lohikäärmeille heidän kiintymyksensä lämpöä, kohtaan.

Glacies: Valkoinen naaras kimaltevilla siivillä. Kimaltevat violetit silmät. Kylmyyden, lumen ja kuun valtias. Lohikäärmeet uskovat Glaciesin tuovan talven. Glacies on rauhallinen ja viileä luonteeltaan. Antoi lohikäärmeille vaikean talven, jotta he voivat tulla vahvemmiksi.

Hypnus: Pikimusta uros hehkuvilla violeteilla silmillä. Suomut ovat niin mustat, että uros näyttää pimeydeltä itseltään. Edes valossa uroksen suomujen yksityiskohdat eivät näy. Ukkosen, pimeyden ja myrskyjen valtias. Lohikäärmeet uskovat Hypnuksen olevan maailmojen vartija, joka suojelee maailmaa tuholta. Rauhallinen, hiljainen ja arka uros, mutta voimakkain kaikista valtiaista. Kykenee voittamaan kaikki valtiaat yksin. Nopeampi, kuin yksikään toinen lohikäärme. Liikkuu nopeammin, kuin valonnopeus. Hän kykenee myös silmillään pakottamaan kenet tahansa näkemään itsensä täysin niin huonot, kuin hyvätkin puolet ja pakottamaan heidät ymmärtämään. Ei käytä voimaa, kuin pakosta. Ei ikinä suutu kenellekkään vaan puhuu ina rauhallisella äänelä.

 

 

 

 

 

©2019 Flames - suntuubi.com